Deo-stift Zsályás

1 400Ft (31 111.11Ft/liter)

Rendelt mennyiség
db

45ml

Saját méhészetünkből származó méhviaszból, olívaolajból, kakaóvajból készült natúr kozmetikum,ami orvosi zsálya hozzáadásával a verejtékmirigyeket tisztítja, átmossa,ápolja ezzel a verejtéket NEM gátolja, mivel verejtékezni kell, ahhoz,hogy méregteleníteni tudjunk, viszont a szagát semlegesíti!

ALUMÍNIUM MENTES TERMÉK, tehát nem okoz mellrákot, ahogy a bolti izzadásgátlók, viszont bizonyítottan azt okoznak!

Összetétel: Szódabikarbóna, méhviasz, kakaóvaj, oliva olaj, cink-oxid, zsálya illóolaj

Oliva olaj: Az oliva olaj természetes antioxidánsai: A, D, E vitamin, emellett linorsavat, linolén savat, omega 3-at, és F vitamint is tartalmaz. Az oliva olaj bőrrokon komponenseket is tartalmaz, ezért felszívódása hatékony.

Méhviasz: A méhek a lépek építésénél használják, amelyet a saját váladékaiból állítják elő. A kozmetikába és a gyógyszerészetben krémek, kenőcsök alkotórésze. A krémek és egyéb kozmetikai termékek szilárdítására szolgál, emellett a hatóanyagot segít „ betolni” a bőrfelszín alá.

Kakaóvaj: Kakaóbabból préseléssel kinyert zsiradék, ami a Föld legzsírosabb vaja. A kakaóvaj az egyik legcsodálatosabb bőrápoló, ami E, C, A vitaminban gazdag, és tartalmaz még mangánt, káliumot, foszfort. Megköti a betegségek kialakulásáért felelős szabad gyököket és még fényvédő hatása is van.

Zsálya illóolaj: Gomba, baktérium és vírusölő hatású, zsíroldó narancsbőr ellenes és a túlzott izzadás ellen nyújt segítséget, vagyis kiegyensúlyozza a verejtékmirigyek működését.

Ingredients: Sodium bicabronate, cera alba, theobroma Cacao seed butter, olea europaea fruit oil, zynk oxid, salivia oficinalis oil

 

Legnépszerűbb termékeink

(c) 2015 SzappanHab.hu - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center.hu

Kérdése van?

06-30/336 49 83

mezesszappanhab@gmail.com