Miért érdemes szappanhab terméket vásárolni?

Mert a termékeink receptúrájának megtervezésekor különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenkinek lehetőséget teremtsünk arra, hogy a tisztálkodás és testápolás során is „életmódot válthasson „ és maga és családja számára garantáltan vegyszermentes tisztálkodó és testápoló termékeket vásárolhasson tisztességes áron!

Itt ennél a pontnál meg is állnék! Nem azzal – bizonyítom, hogy jó a termékem minősége, hogy azt méregdrágán árulom. NEM!

Termékeim különböző laborvizsgálaton esnek át – (pl. mikrobiológia, sterilitás, PH meghatározás, stb…) – a gyártást, és a receptúrát vegyész ellenőrzi, a termékek Termék Információs Dossziéval (TID) rendelkeznek és regisztrálva vannak az EU-s CPNP – portálon továbbá a kézműves műhelyem rendelkezik „helyes gyártási gyakorlatot előíró – ellenőrző” GMP-vel és ISO – minősítéssel.

Árubeszerzés során ügyelünk arra, hogy megbízható MAGYAR őstermelő, illetve vállalkozótól vásároljunk, ezzel segítve a hazai kisvállalkozókat.

Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy a tisztálkodáshoz és a testápoláshoz egészséges – vegyszermentes alternatívát tudjunk kínálni, minőségi, kézműves gondoskodással készült kozmetikumokból.

 

 

Legnépszerűbb termékeink

(c) 2015 SzappanHab.hu - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center.hu

Kérdése van?

06-30/336 49 83

mezesszappanhab@gmail.com