Zsályafőzetes szappan

750Ft (11 538.46Ft/kg)

Rendelt mennyiség
db

60-70gr

A verejtékmirigyek szabályozására,tisztítására szolgáló gyógynövény főzetéből készült gyógyszappan, 100%-os orvosi zsálya illóolajjal készítettük. A Biblia szerint a zsályát az Úr az élet meghosszabításra szolgáló gyógynövénynek teremtette!

Összetétel: Orvosi zsálya főzet, elszappanosított napraforgóolaj, oliva olaj, pálmavaj, kókuszvaj, orvosi zsálya illóolaj

Zsálya főzet: Zsálya tea csökkenti a verejték mirigyek aktivitását, ez az éjszakai és a menopauzából fakadó erőteljes verejtékezés kezeléséhez jelent nagy segítséget. Viszkető, nedvedző, nehezen gyógyuló sebek esetén is eredményesen alkalmazható.

Pálma vaj: A pálma vajat a trópusi olajpálma magjából sajtolják, telített, és telítetlen zsírsavakat tartalmaz, emellett magas E vitamin tartalma van, de tartalmaz még karotint is, ami késlelteti a bőr öregedési folyamatát.

Kókusz olaj: A kókuszpálma magjának belsejéből készített növényi olaj, ez az olaj táplálja a bőrt, megelőzi a ráncok kialakulását, a hajat, és a fejbőrt is ápolja. A kókuszolaj könnyen felszívódik a bőrbe, így erősíti a bőr belső szöveteit, megelőzi a korai bőröregedést, természetes védelmet nyújt az UV sugarak ellen, jelentős B vitamin, E vitamin tartalma, emellett tartalmaz még Kálciumot, Foszfort, Magnéziumot, Káliumot, Vasat, Nátriumot, és Cinket. Jelentős gombaölő, és antibakteriális hatása is van.

Oliva olaj: Az oliva olaj természetes antioxidánsai: A, D, E vitamin, emellett linorsavat, linolén savat, omega 3-at, és F vitamint is tartalmaz. Az oliva olaj bőrrokon komponenseket is tartalmaz, ezért felszívódása hatékony.

Napraforgó olaj: Gazdag A, C, és D vitaminban, karotinban, és még viaszt is tartalmaz, amely védőréteget képez a bőrön. Napraforgó olaj antioxidáns tulajdonsága miatt lassítja az öregedési folyamatokat, késlelteti a ráncok kialakulását. Továbbá, B vitaminokat, C vitamint, folsavat, rezet, foszfort cinket, és magnéziumot is tartalmaz.

Orvosi zsálya illóolaj: Gomba, baktérium és vírusölő hatású, zsíroldó narancsbőr ellenes és a túlzott izzadás ellen nyújt segítséget, vagyis kiegyensúlyozza a verejtékmirigyek működését.

Ingredients: Aqua, salvia oficinalis, helianthus annuus seed oil, olea europea fruit oil, elaeis guineensis kernel butter, Cocos nucifera butter, szodium hydroxide, salvia oficinalis oil, CI19140

Legnépszerűbb termékeink

(c) 2015 SzappanHab.hu - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center.hu

Kérdése van?

06-30/336 49 83

mezesszappanhab@gmail.com